Dezvoltare Creativă: Cineimpact Câmpulung Muscel

Afis Cineimpact general
In Muscel e-o pasiune la elevi şi tineret
Toţi fac poze şi filmează, o clădire, un portret.
Dacă încă nu v-aţi lămurit,
O să scriu mai explicit:
 
Campania CINEIMPACT vine să scuture Câmpulung de praf, să facă ţăndări inhibiţii şi să zgâlţâie balamale creative! Dacă eşti gamer pe Instagram şi îţi pulsează Tumbler-ul de impulsuri fotografice nu cred că mai are rost să stai pe gânduri să te înscrii. Concursul intitulat “Povestesc vizual ce consider valoros în comunitatea mea”, are menirea să te facă să dai scroll la lunile de fotografii şi video-uri pe care le păstrezi în telefon şi să incepi sa creezi ceva intr-adevar valoros. Important e să spui o poveste, prin fotografie sau prin film, în care să arăţi că nicăieri nu-i ca acasă!
Fără limită de vârstă, comunitatea locală are cuvântul! Să le arătăm hateri-lor că în Câmpulung e treaba serioasă, Aşteptăm lucrări care să promoveze patrimoniul local: construit, natural sau uman. Dacă fotografia e punctul tău forte, ăsta poate fi momentul tău de glorie! Înscrie-te la secţiunea Foto-Povestiri şi trimite între 3 şi 10 fotografii însoţite de 1-5 fraze care sa ne spuna o poveste locală. Acelaşi principiu se aplică şi starurilor Youtube sau videografilor amatori, pentru secţiunea Video-Povestiri. Învârte într-o poveste un clip de 1-3  minute cu un text narativ de 3-6 fraze şi convinge-i pe toti că viaţa în Câmpulung se trăieşte pe covorul roşu.
 
Ca să nu iti misti ochii si mintea degeaba, Cineimpact premiază cele mai bune poveşti vizuale! Aleşi de un juriu de profesionisti, semifinaliştii o să rupă gura târgului printr-o expoziţie de promovare în Bucureşti şi în alte orase . Mai cu moţ, cei mai tari participanţi din fiecare categorie o să mai bage-n buzunar la sfârşitul zilei cursuri, excursii şi premii oferite de Cineimpact. 
 
Şi-am încălecat pe-o şa,
Şi v-am spus poveste-aşa.
 
Tu ce poveste o să spui?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s