ACS

Academia de Creativitate Socială sprijină persoane și comunități să își transforme
Ideile în Fapte

Esti tînăr, vrei și crezi că poți? Te-ai săturat să numeri diplome și ai vrea să numeri proiectele pe care le-ai realizat și finanțările pe care le-ai obținut?

Atunci încearcă! Demonstrează-ne că poți fi unul din cei 20 de exponenți ai generației tale care merită un loc într-o școală de elită ce premiază excelența.

Dacă ne convingi că tu ești una din șansele Muscelului, Academia va deveni șansa ta. Gândită pentru a-ți completa pregătirea, Academia de Creativitate Socială te învață să îți concretizezi ideile prin competențe în: Comunicare, Scriere de Proiect, Antreprenoriat – și prin exprimarea inovativă în Domenii Creative cu impact maxim: Fotografie, Multimedia, Film.

Academia de Creativitate Socială din Câmpulung creează axul unui motor social, cultural și economic, care antrenează cele mai motivate minți în practicarea unui Parcurs Coerent de la Idee la Proiect Auto-Sustenabil. 

Câștigă-ți șansa să te numeri printre bursierii Academiei și vei învăța să-ți oferi noi șanse ție și comunității în care trăiești. 

Detaliile programului ACS pot fi găsite aici

Regulamentul selecției în ACS poate fi găsit aici

NUMĂRUL DE BURSE ESTE LIMITAT !

APLICĂ ACUM !

SUCCES CANDIDAȚILOR !

_dsc8361